LabTrain Buitendienst App bij Treant

LabTrain Buitendienst App bij Treant

Bodegro heeft samen met het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) van Treant een nieuwe app ontwikkeld: De LabTrain Buitendienst App voor thuisafnames, thuisafname routes en afnames op buitenpoli’s. Een project dat een jaar geleden is gestart, is gegroeid en ontwikkeld tot een volwassen product dat op 20 januari 2022 middels een pilot live is gegaan.

Om bloedafnames te ondersteunen heeft Bodegro de LabTrain Buitendienst App geïntroduceerd. Treant is de eerste (organisatie/lab/klant) die hiermee aan de slag is gegaan. Een bijzonder en spannend moment voor zowel Treant als Bodegro.

De LabTrain Buitendienst App is vanuit de combinatie met Prins en de LabTrain Afnamemodule ontwikkeld. Met Bodegro’s ervaring en samenwerking met Treant is er een werkwijze ontwikkeld die optimaal bij het proces van de bloedafname medewerkers past. Op basis van de bevindingen van Treant heeft Bodegro de LabTrain Buitendienst App continue verbeterd en zal dit in de toekomst ook blijven doen.

Tijdens het project hadden de Treant-gebruikers korte lijntjes met Bodegro’s productontwikkeling om zo efficiënt mogelijk de bevindingen te verbeteren en toe te passen. Er is uitgebreid getest, aangepast en bijgewerkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat de LabTrain Buitendienst App succesvol de pilot in kon gaan.

Bodegro vindt de input van haar klanten belangrijk. Er staat nu een volwassen product, maar dat betekent niet dat we stoppen. De LabTrain Buitendienst App is een groeiend product dat we blijven ontwikkelen richting de toekomst.

Een succesvol project met een prettige samenwerking tussen Treant en Bodegro.