Diagnovum gebruikt Cadans

Diagnovum gebruikt Cadans

Diagnovum is een onafhankelijke partner voor diagnostische zorg in Midden- en West-Brabant en Zeeland. Ze werken samen met ziekenhuizen en laboratoria en bieden ondersteunende diensten aan zorgverleners in de regio. Diagnovum is in december 2020 gestart met Cadans met een kleine groep huisartsen wat op heden steeds blijft groeien.

Met Cadans kan Diagnovum haar zorgverleners de optie aanbieden om inzicht te hebben in de bewaking van hun patiënten met een (chronisch) ziektebeeld. Daarin zijn meer dan 50.000 unieke patiënten opgenomen met verschillende bewakingsprotocollen. De applicatie biedt de mogelijkheid om zelf als zorgverlener de bewaking van een patiënt op te starten, het huidige protocol aan te passen, losse bepalingen toe te voegen en nieuwe patiënten aan te melden. Cadans wordt benaderd vanuit ZorgDomein en VIPLive.

Diagnovum heeft voor Cadans van Bodegro gekozen: “Als Diagnovum willen we de huisartspraktijken graag ontzorgen en faciliteren daar waar mogelijk. Daarnaast staan we voor zinnige en zuinige zorg. De ontwikkeling van Cadans past hierbij. Door de zorgverleners meer regie te geven met betrekking tot het verwerken van oproepen maken we gezamenlijk de zorgketen doelmatig.”